Начална страница

За нас

BeautyCenter.bg е български on-line магазин за парфюмерия и козметика. При създаването му е взета предвид съществуващата в българското интернет пространство необходимост от предлагане on-line на оригинални, качествени и разнообразни продукти от областта на парфюмерията и козметиката, познати отдавна на българския пазар.

Екипът на BeautyCenter.bg си е поставил за цел да обслужва интересите на обикновенния потребител, като вярва, че в крайна сметка коректността и почтеността при всеки вид търговски отношения стоят на първо място.

Екипът на BeautyCenter.bg се старае да предостави на своите потребители максимално актуална и и богата гама от продукти от света на парфюмерията и козметиката.

BeautyCenter.bg не носи отговорност за вреди, получени вследствие на публикувана в on-line магазина информация, доколкото всеки предлаган в on-line магазина продукт има всички необходими разяснителни атрибути, изисквани от българското законодателство.

BeautyCenter.bg не претендира за пълнота и изчерпателност на тема въздействие, ефективност и състав за всеки отделен продукт, предлаган за продажба в on-line магазина. В тази връзка BeautyCenter.bg не носи отговорност за настъпили вредни или неприятни последици, вследствие използване на някой от продуктите, предлагани за продажба в on-line магазина.

Използването на информация е разрешено само в случай, че цитирате BeautyCenter.bg като източник с връзка към страницата. Включването на връзки към BeautyCenter.bg е свободно.