Начална страница

WalMark

 Сортирай по: Име на продуктСортирай по: Цена    
Walmark Cemax Retard Витамин С с постепенно освобождаване 600mg  Walmark Cemax Retard Витамин С с постепенно освобождаване 600mg
Подсилва имунната система. Повишава антиоксидантната защита на организма. Спомага за поддържане на венци, зъби, здрава кожа, кости и стави.
8.90лв. Купи 
WalMark Prostenal Perfect Простенал Перфект  WalMark Prostenal Perfect Простенал Перфект
Оказва благотворен ефект при проблеми с простатата - често и затруднено уриниране, прекъсната и слаба струя. Подпомага функциите на пикочо-половата система. Влияе положително върху мъжката потентност, допринасяйки за запазване на сексуалната активност.
14.90лв. Купи 
WalMark Probiotic Salutil Пробиотик Салутил (10 таблетки)  WalMark Probiotic Salutil Пробиотик Салутил (10 таблетки)
Допринася за по-добро храносмилане. Намалява дискомфорта – тежест, подуване на корема, диария, запек. Възстановява нарушената чревна микрофлора вследствие прием на антибиотици Оказва положителен ефект върху имунната система. Дневната доза гарантира 5-15* милиарда пробиотични микроорганизми.
10.90лв. Купи 
WalMark Permen Пермен  WalMark Permen Пермен
Подобрява сексуалното предствяне при мъжете. Повишава качеството и продължителността на ерекцията и засилва сексуалното желание. Подпомага плодовитостта. Природен продукт.
39.60лв. Купи 
WalMark OptiTensin ОптиТензин (30 таблетки)  WalMark OptiTensin ОптиТензин (30 таблетки)
Поддържа здравословни нива на кръвната захар. Поддържа кръвното налягане в нормални граници. Подпомага сърдечната дейност. Осигурява антиоксидантна защита за организма.
17.30лв. Купи 
WalMark Omega 3 Омега 3 (30 капсули)  WalMark Omega 3 Омега 3 (30 капсули)
Подпомага поддържането на здрава сърдечно-съдова система. Помага за поддържане здравословни нива на холестерол. Поддържа зрението. Повишава имунната защита на организма.
10.90лв. Купи 
WalMark OmeFix Омега 3-6-9 (30 капсули)  WalMark OmeFix Омега 3-6-9 (30 капсули)
Спомага за поддържане подходящо ниво на холестерол и триглицериди в кръвта. Подпомага здравословното състояние на сърцето и кръвоносните съдове Необходим за активността на нервните клетки. Благотворно влияе върху мозъчната дейност и паметта. Оказва положителен ефект върху кръвното налягане.
11.90лв. Купи 
Walmark Марсианци с пребиотици  Walmark Марсианци с пребиотици
Мултивитамини и мултиминерали за добро храносмилане при децата. Оказва положително влияние върху състоянието на зъбите. Подпомага физеологичния растеж и развитието на детето.
13.50лв. Купи 
WalMark Магнезий + B6 (30 таблетки)  WalMark Магнезий + B6 (30 таблетки)
Подсилва имунната защита, подпомага нервната система и функциите на мускулите и поддържа здравословното състояние на костите и зъбите. Намалява чувството на умора и изтощение.
8.90лв. Купи 
WalMark Магнезий (30 таблетки)  WalMark Магнезий (30 таблетки)
Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система. Оказва благотворно влияние върху нервната система и мускулите на тялото. Подходящ при депресивни състояния. Допринася за поддържане на здрави кости и зъби.
8.90лв. Купи 
WalMark Mabelle Мабел  WalMark Mabelle Мабел
Облекчава горещите вълни, изпотяването и световъртежа при менопауза. Подобрявава съня, настроението и самочувствието. Понижава риска от рак на гърдата. Оказва положителен ефект върху сърдечносъдовата система и здравето на костите.
18.80лв. Купи 
WalMark Лецитин с Ресвератрол (30 таблетки)  WalMark Лецитин с Ресвератрол (30 таблетки)
Подпомага паметта, нервната и сърдечносъдовата система. Съдейства за поддържане на оптимално ниво на мазнини и холестерол в организма. Намалява риска от образуване на жлъчни камъни и защитава черния дроб от повишено образуване на мазнини.
12.90лв. Купи 
WalMark Коензим Q10 60mg  WalMark Коензим Q10 60mg
Необходим за поддържане на здрави венци и зъби. Осигурява енергия за нормалната сърдечна дейност. Спомага за укрепване на здравословното състояние на хора, страдащи от сърдечни заболявания. Подобрява умственото и физическото състояние.
19.50лв. Купи 
WalMark Звездички Омега 3 – DHA за здрави и умни деца  WalMark Звездички Омега 3 – DHA за здрави и умни деца
Подпомага умственото развитие на децата. Подобрява концентрацията, паметта и учебната дейност. Намалява симптомите на хиперактивност и резките промени в настроението при децата. Допринася за поддържане на добро физическо състояние – с положителен ефект върху сърдечносъдовата система и зрението.
19.50лв. Купи 
WalMark Ехинацея  WalMark Ехинацея
Допринася за укрепване имунната система и спомага за повишаване устойчивостта на организма спрямо негативното влияние на околната среда. Подсилва организма и повишава жизнеността.
9.90лв. Купи 
WalMark Dialevel Диалевъл  WalMark Dialevel Диалевъл
Съдейства за регулиране нивото на кръвната захар. Подходящ за защита на нервната система; за превенция от диабетна невропатия. Подпомага спазването на подходящ хранителен режим при диабетици и при хора с наднормено телесното тегло. Допринася за по-добро усвояване на глюкозата при спортисти – диабетици.
16.30лв. Купи 
WalMark Гуарана 800mg (30 таблетки)  WalMark Гуарана 800mg (30 таблетки)
Подобрява жизнения тонус и издръжливостта Подходяща при повишено умствено натоварване и необходимост от максимална концентрация. Спомага за преодоляване на умората и чувството на отпадналост.
8.90лв. Купи 
WalMark Glucosamine Forte Глюкозамин Форте + Колаген тип II (30 таблетки)  WalMark Glucosamine Forte Глюкозамин Форте + Колаген тип II (30 таблетки)
Оказва положителен ефект върху структурата и функциите на ставите. Подпомага запазването на здрави стави, сухожилия, кости и ставни връзки.
12.90лв. Купи 
WalMark GinkoPrim Hot ГинкоПрим Хот  WalMark GinkoPrim Hot ГинкоПрим Хот
Подобрява кръвооросяването и затопля крайниците. Повишава антиоксидантната защита на организма и допринася за забавяне процесите на стареене. Поддържа паметта и когнитивните функции с напредване на възрастта. Повишава термогенезата и допринася за намаляване усещането за студени ръце и крака.
15.30лв. Купи 
WalMark Калмацин Форте Ca+Mg+Zn  WalMark Калмацин Форте Ca+Mg+Zn
Поддържа здрави зъбите, костите, косата и ноктите. С благотворен ефект върху нервната система. Подобрява състоянието на кожата и стимулира заздравяването на рани. Подпомага дейността на кръвоносната система и сърцето. Подходящ при бременност и кърмене, за по-бързо възстановяване след боледуване и при усилено физическо натоварване. Препоръчва се при хора с висок риск от остеопороза: възрастни, жени в менопауза или след гинекологични операции.
10.20лв. Купи 
WalMark Марсианци Имунактив  WalMark Марсианци Имунактив
Детски комплекс от витамини и минерали за по-силна имунна система.Съдейства за поддържане здравословното състояние на зъбите.
13.60лв. Купи 
WalMark Лецитин 1200mg (30 таблетки)  WalMark Лецитин 1200mg (30 таблетки)
Лецитин помага за поддържане на оптимални нива на холестерола и мазнините в организма, предпазва черния дроб от натрупване на мазнини в него и спомага за подобряване на мозъчните функции: концентрация и памет.
12.80лв. Купи 
WalMark Масло от тиквено семе (30 капсули)  WalMark Масло от тиквено семе (30 капсули)
Подпомага здравословното състояние на простатата и поддържа функцията на пикочния мехур.
9.80лв. Купи 
WalMark Zinc Цинк 15mg (30 таблетки)  WalMark Zinc Цинк 15mg (30 таблетки)
Влияе положително при кожни проблеми (себорея, екзема, косопад). Подпомага нормалното функциониране на половите органи. Оказва благотворен ефект върху простатата. Заздравява ноктите.
7.40лв. Купи 
WalMark Ехиначи 30mg (30 таблетки)  WalMark Ехиначи 30mg (30 таблетки)
Предпазва организма от грип и други инфекциозни заболявания. Подпомага възстановителните процеси и съдейства за укрепване на имунитета.
8.30лв. Купи 
WalMark Келп (50 таблетки)  WalMark Келп (50 таблетки)
Участва в регулирането на обмяната на веществата и правилното функциониране на щитовидната жлеза. Допринася за изгаряне на излишните мазнини.
8.40лв. Купи 
WalMark Selenium Селен (30 таблетки)  WalMark Selenium Селен (30 таблетки)
Съдейства за поддържане на кръвоносната система. Подпомага функцията на сърцето. С положителен ефект върху имунната система.
8.40лв. Купи 
WalMark GinkoPrim Smart ГинкоПрим Смарт  WalMark GinkoPrim Smart ГинкоПрим Смарт
Формула за свежа памет и остър ум. Засилва кръвооросяването на мозъка и крайниците. Спомага за запазване на когнитивните функции с напредване на възрастта. Допринася за забавяне процесите на стареене. За по-добра памет, концентрация и умствена активност.
15.80лв. Купи 
WalMark GinkoPrim Max ГинкоПрим Макс  WalMark GinkoPrim Max ГинкоПрим Макс
За по-добро кръвооросяване на мозъка и крайниците. Подпомага мозъчните функции - концентрация и памет. Подходящ за хора, страдащи от студени ръце и крака. Спомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове.
15.80лв. Купи 
WalMark Гинко Билоба (30 таблетки)  WalMark Гинко Билоба (30 таблетки)
За оросяване на крайниците и добра памет. Влияе благоприятно върху кръвообращението, кръвоносните съдове и функциите на сърцето Притежава антиоксидантен ефект. Спомага за подобряване на паметовите способности и мозъчните функции.
11.40лв. Купи