Начална страница

Gaspari Nutrition

 Сортирай по: Име на продуктСортирай по: Цена    
Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Комплексни аминокиселини с пептиди (350 таблетки)  Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Комплексни аминокиселини с пептиди (350 таблетки)
Amino Max 8000 на Gaspari Nutrition е научно разработена формула, която включва 91% хидрoлизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, който съдържа протеини с ниско молекулярно тегло, ди- и трипептиди и отделни аминокиселини, обогатени допълнително с Таурин и Леуцин.
75.20лв. Купи 
Gaspari Nutrition Novedex XT Тестостеронен Буустер (60 капсули)  Gaspari Nutrition Novedex XT Тестостеронен Буустер (60 капсули)
Спомага за повишаване на тестостерона по естествен път с около 600%, намалява на телесните мазнини и стимулира покачването на чиста мускулна маса и сила.
87.10лв. Купи 
Gaspari Nutrition Cytolean V2 Термогенен Фет Бърнер (90 таблетки)  Gaspari Nutrition Cytolean V2 Термогенен Фет Бърнер (90 таблетки)
Спомага за повишаване на термогенезата, регулира нивата на кортизол в мускула, придава продължителна енергия, подтиска образуването на мастни депа в тялото.
89.10лв. Купи 
Gaspari Nutrition Mitotropin Фет Бърнер (180 таблетки)  Gaspari Nutrition Mitotropin Фет Бърнер (180 таблетки)
Mitotropin е термогенен фетбърнер, ускоряващ метаболизма на мазнините, за да могат те да се оползотворят в енергия. Този продукт намалява липолизата и има силно потискащо апетита въздействие, повишава жизнения тонус и чувството за еуфория. Mitotropin изостря менталната дейност и фокуса, подобрява функцията на мозъка и способността за концентрация. Mitotropin повишава термогенезата още от първия прием, а добавеният комплекс от антиоксиданти спомага за пречистването на организма и спомага за забавяне процесите на стареене.
105.90лв. Купи 
Gaspari Nutrition Anavite Спортни витамини (180 таблетки)  Gaspari Nutrition Anavite Спортни витамини (180 таблетки)
Anavite е комплекс от витамини, минерали и аминокиселини, специално разработен за високите изисквания и нужди при силови тренировки.
75.20лв. Купи 
Gaspari Nutrition SizeOn Max Performance (Креатинова Матрица)  Gaspari Nutrition SizeOn Max Performance (Креатинова Матрица)
Ускорява протеиновия синтез и мускулното възстановяване и вдига нивата на плазма аминокиселините като Ви държи напомпан през целия ден. С вкус на БОРОВИНКА, ЛИМОН, ПОРТОКАЛ И ГРОЗДЕ.
118.80лв. Купи 
Gaspari Nutrition Super Pump 250 (азотен буустер)  Gaspari Nutrition Super Pump 250 (азотен буустер)
Gaspari Nutrition Super Pump 250 повишава значително чистата мускулна маса и сила. Спомага за максимално напомпване на мускулните клетки, придаване на експлозивна енергия, максимална васкуларизация, изостря фокуса и менталната дейност, намалява процента на телесните мазнини. Ефектът от този продукт е значително по-голям при продължителна употреба. Предлага се с вкус на ЛИМОН, ГРОЗДЕ, ГОРСКИ ПЛОДОВЕ, МАЛИНОВА ЛИМОНАДА, ПЛОДОВ ПУНШ, ПОРТОКАЛ, СИНИ МАЛИНИ С ЛЕД.
95.00лв. Купи 
Gaspari Nutrition IntraPRO (Суроватъчен Протеин Изолат)  Gaspari Nutrition IntraPRO (Суроватъчен Протеин Изолат)
Протеинов комплек с бавно усвояване, който гарантира поддържане на позитивен азотен баланс. Предлага се с вкус на ШОКОЛАД, ЯГОДА И ВАНИЛИЯ.
74.30лв. Купи 
Gaspari Nutrition MyoFusion  (Многокомпонентен Протеин)  Gaspari Nutrition MyoFusion (Многокомпонентен Протеин)
Myofusion спомага за изграждане на солидна мускулна маса и възстановяване на мускулатурата. С добавен комплекс от ензими за висока биоактивност и максимално усвояване. Предлага се с вкус на ВАНИЛИЯ, МЛЕЧЕН ШОКОЛАД, БИСКВИТИ С КРЕМ, ЯГОДА И КРЕМ, БАНАН, ШОКОЛАД С ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО.
113.90лв. Купи