Начална страница

Bronnley

 Сортирай по: Име на продуктСортирай по: Цена    
Bronnley Original (подаръчен комплект за мъже)  Bronnley Original (подаръчен комплект за мъже)
Bronnley Original е комплект за мъже, включващ овлажняващ афтършейв балсам 100мл и шампоан за коса и тяло 200мл, опаковани в красива копринена торбичка.
49.40лв. Купи 
Bronnley Sweet Pea EDT Тоалетна вода за жени  Bronnley Sweet Pea EDT Тоалетна вода за жени
Bronnley Sweet Pea EDT Тоалетна вода за жени е завършек на Ароматна линия „Сладък грах”, съвместна разработка на Бронли и Кралското градинарско дружество.
46.40лв. Купи 
Bronnley Sweet Pea Луксозен сапун Сладък грах 150гр.  Bronnley Sweet Pea Луксозен сапун Сладък грах 150гр.
Bronnley Sweet Pea Луксозен сапун Сладък грах е продукт от линията „Сладък грах”, разработка на Бронли и Кралското градинарско дружество.
10.90лв. Купи 
Bronnley Sweet Pea Ароматна пудра за тяло с копринено пухче  Bronnley Sweet Pea Ароматна пудра за тяло с копринено пухче
Bronnley Sweet Pea Ароматна пудра за тяло с копринено пухче е продукт от Ароматна линия „Сладък грах”, съвместна разработка на Бронли и Кралското градинарско дружество.
19.80лв. Купи 
Bronnley Sweet Pea Подхранващ крем за ръце и нокти Сладък грах  Bronnley Sweet Pea Подхранващ крем за ръце и нокти Сладък грах
Bronnley Sweet Pea Подхранващ крем за ръце и нокти Сладък грах е продукт от Ароматна линия „Сладък грах”, съвместна разработка на Бронли и Кралското градинарско дружество.
15.70лв. Купи 
Bronnley Sweet Pea Хидратиращ балсам за тяло Сладък грах  Bronnley Sweet Pea Хидратиращ балсам за тяло Сладък грах
Bronnley Sweet Pea Хидратиращ балсам за тяло Сладък грах е продукт от линията „Сладък грах”, която е съвместна разработка на Бронли и Кралското градинарско дружество
19.20лв. Купи 
Bronnley Sweet Pea Овлажняващ гел за вана и душ Сладък грах  Bronnley Sweet Pea Овлажняващ гел за вана и душ Сладък грах
Bronnley Sweet Pea Овлажняващ гел за вана и душ Сладък грах е продукт от Ароматна линия „Сладък грах”, съвместна разработка на Бронли и Кралското градинарско дружество.
19.20лв. Купи 
Bronnley Pink Bouquet Овлажняващ лосион за тяло  Bronnley Pink Bouquet Овлажняващ лосион за тяло
Bronnley Pink Bouquet е с обновен елегантен дизайн и подобрена формула.
16.70лв. Купи 
Bronnley Freesia Луксозен сапун Фрезия  Bronnley Freesia Луксозен сапун Фрезия
Bronnley Freesia Луксозен сапун Фрезия е дълготраен тройно пресован сапун, със свеж аромат на фрезия. Обогатен е със сладко Бадемово масло и масло от Карите.
6.80лв. Купи 
Bronnley Freesia Луксозни сапуни Фрезия 3бр. в кутия  Bronnley Freesia Луксозни сапуни Фрезия 3бр. в кутия
Една опаковка Bronnley Freesia Луксозни сапуни Фрезия съдържа 3 броя сапуни по 100 грама всеки. Свежи, дълготрайни тройно пресовани ароматни сапуни, обогатени със сладко Бадемово масло и масло от Карите, които ще почистят, хидратират и ароматизират кожата ви.
19.70лв. Купи 
Bronnley James Bronnley Original Афтършейв балсам  Bronnley James Bronnley Original Афтършейв балсам
Bronnley James Bronnley Original Афтършейв балсам допълва серията James Bronnley Original.
28.70лв. Купи 
Bronnley James Bronnley Original Афтършейв  Bronnley James Bronnley Original Афтършейв
Bronnley James Bronnley Original Афтършейв е продукт от Ароматна линия за мъже „Джеймс Бронли Оригинал”.
37.60лв. Купи 
Bronnley James Bronnley Original Шампоан за коса и тяло  Bronnley James Bronnley Original Шампоан за коса и тяло
Bronnley James Bronnley Original Шампоан за коса и тяло е продукт от Ароматна линия за мъже „Джеймс Бронли Оригинал”.
23.80лв. Купи 
Bronnley James Bronnley Original Сапун за тяло 150гр  Bronnley James Bronnley Original Сапун за тяло 150гр
Bronnley James Bronnley Original Сапун за тяло 150гр е продукт от Ароматна линия за мъже „Джеймс Бронли Оригинал”.
18.80лв. Купи 
Bronnley Honey Blosson Интензивен крем за ръце и нокти Медена Терапия  Bronnley Honey Blosson Интензивен крем за ръце и нокти Медена Терапия
Bronnley Honey Blosson е интензивен крем за ръце и нокти, който се грижи за омекотяване и хидратиране на ръцете, както и за задравяване на ноктите. Съдържа мед, пчелно млечице, масло от карите и вечерна иглика, кератин и витамин Е.
15.70лв. Купи 
Bronnley Honey Blosson Успокояващ душ гел  Медена Терапия  Bronnley Honey Blosson Успокояващ душ гел Медена Терапия
Bronnley Honey Blosson е успокояващ душ гел. Той е продукт на английската копания, която съществува повече от 125 години. Известна е с производство на луксозна козметика и парфюми.
18.70лв. Купи 
Bronnley Honey Blosson Релаксиращ еликсир за вана Медена Терапия  Bronnley Honey Blosson Релаксиращ еликсир за вана Медена Терапия
Bronnley Honey Blosson Релаксиращ еликсир за вана Медена Терапия. Това е продукт на английската копания, която съществува повече от 125 години. Известна е с производство на луксозна козметика и парфюми.
21.80лв. Купи 
Bronnley Natural Therapy Ексфолиращ течен сапун Натурална терапия  Bronnley Natural Therapy Ексфолиращ течен сапун Натурална терапия
Bronnley Natural Therapy Ексфолиращ течен сапун, е продукт от серията Natural Therapy, съвместно направена с Кралското Градинарско Дружество.
21.80лв. Купи 
Bronnley Orange & Jasmine Луксозни сапуни Портокал и Жасмин (3бр.  по 100гр. в кутия)  Bronnley Orange & Jasmine Луксозни сапуни Портокал и Жасмин (3бр. по 100гр. в кутия)
Луксозни сапуни „Портокал и Жасмин” са продукт от Ароматна линия Orange & Jasmine, на колекцията Citrus&SPA.
16.80лв. Купи 
Bronnley Lime & Bergamot Подхранващ крем за ръце Лайм и Бергамот  Bronnley Lime & Bergamot Подхранващ крем за ръце Лайм и Бергамот
Bronnley е официален доставчик на Английското Кралско семейство и поради това е удостоен с високата чест да се ползва с препоръките на Нейно Величество Кралица Елизабет II и правото да поставя нейния герб до логото си.
17.80лв. Купи 
Bronnley Lime & Bergamot Лосион за тяло Лайм и Бергамот  Bronnley Lime & Bergamot Лосион за тяло Лайм и Бергамот
Bronnley е британска компания за висококачествена козметика с повече от 125 годишен опит.
17.80лв. Купи 
Bronnley Lime & Bergamot Гел за вана и душ Лайм и Бергамот  Bronnley Lime & Bergamot Гел за вана и душ Лайм и Бергамот
Bronnley е британска фирма с повече от 125 години традиции в производството на луксозни и висококачествени линии за грижа за тялото.
16.80лв. Купи 
Bronnley Lemon & Neroli Скраб за тяло Лимон и Нероли  Bronnley Lemon & Neroli Скраб за тяло Лимон и Нероли
Bronnley Lemon & Neroli Скраб за тяло Лимон и Нероли с ексфолиращи перли от Жожоба, сицилианско Лимоново масло, екстракт от Маслина и масло от Нероли за нежно почистване, освежаване и хидратиране на кожата.
11.90лв. Купи 
Bronnley Powder Orchid Ароматна пудра за тяло  Bronnley Powder Orchid Ароматна пудра за тяло
Bronnley Powder Orchid Ароматна пудра за тяло,е продукт от серията „Орхидея”, разработена съвместно с Кралското Градинарско дружество.
21.70лв. Купи 
Bronnley Peony EDT (тоалетна вода за жени)  Bronnley Peony EDT (тоалетна вода за жени)
Bronnley Peony EDT Тоалетна вода за жени е продукт от серията "Бял Божур", разработена в сътрудничество с Кралското Градинарско дружество.
46.40лв. Купи 
Bronnley James Bronnley Original EDT (тоалетна вода за мъже)  Bronnley James Bronnley Original EDT (тоалетна вода за мъже)
Bronnley James Bronnley Original е мъжки парфюм, представен 2011г. Притежав стилен, изискан аромат.
47.50лв. Купи 
За Bronnley

 

Марката Bronnley е основана от англичанина James Bronnley през 1884г. Bronnley произвежда козметични продукти, тоалетни принадлежности и парфюми. 
Bronnley се отличава със своя линия, като залага на използването при производство си, на натурални масла, билки и екстрати.
Bronnley е сравнително нова марка парфюми. Навлиза на пазара през 2011г., но сравнително бързо обогатява своята колекция парфюми. В момента на пазара се предлагат над 19 аромата с марка Bronnley. Последният парфюм Bronnley е от 2012г.