Начална страница

Antonio Puig

 Сортирай по: Име на продуктСортирай по: Цена    
Antonio Puig Barbie Pink EDT (тоалетна вода за жени) без опаковка  Antonio Puig Barbie Pink EDT (тоалетна вода за жени) без опаковка
Tоалетна вода за жени с флорален аромат.
13.90лв. Купи 
За Antonio Puig

Antonio Puig е известен испански дизайнер в света на парфюмите. Компанията основана с негово име датира от 1914г. Компанията Antonio Puig е семейна собственост все още и нейната основна насока е производство на парфюми и продукти за красота.

Седалището на Antonio Puig е в Барселона, Испания. Компанията активно разраства своята работа, като открива през 1960г. лаборатории за производство на нови и качествени парфюми и козметични продукти. За подобряване на качеството на своите продукти Antonio Puig активно сътрудничи с други лаборатории за научни изследвания.
През 1959г. фирмата, работейки за своята интернационализация, отваря производство в САЩ. Следва откриване на парфюмна фабрика във Франция, със сътрудничеството на Пако Рабан.
В 1980г. сключва сътрудничетсво с Carolina Herrera и успешно разпространява своите парфюми и модна индустрия.
Образуването на холдингова компания през 1999г допринася за развитието и разпространението на Antonio Puig. Работи успешно с Nina Ricci, Prada,  Jean Gaultier.